eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Tampere, 2018. szeptember 8.Sallai Roland (j) és a finn Albin Granlund a labdarúgó Nemzetek Ligája első fordulójában, a C osztály 2. csoportjában játszott Finnország - Magyarország mérkőzésen Tamperében 2018. szeptember 8-án. (MTI/EPA/Mauri Ratilainen)
Nyitókép: MTI/EPA/Mauri Ratilainen

Kidőlt a Rossi-válogatott Bundesliga-játékosa

Sallai Roland hasi műtétje miatt hat hétre kidőlt. A magyar labdarúgó-válogatott programját ismerőknek nem is kell megmondani, miért igen rossz ez a hír.

Megműtötték a hasát, ezt követően viszont legalább hat hét kényszerpihenő vár Sallai Rolandra, a magyar labdarúgó-válogatott és a Bundesligában szereplő Freiburg játékosára - írja a Nemzeti Sport.

A 12-szeres válogatott labdarúgó augusztusban szerződött a Bundesligába, és bemutatkozása felejthetetlenre sikerült, hiszen az első mérkőzésén hét perc alatt gólt szerzett a Wolfsburg ellen (3–1-es győzelem). Noha a találkozón fejsérülést szenvedett, a folytatásban tovább remekelt, a Mainz kapujába is betalált november 10-én (1–3), de balszerencséjére megsérült. Combjában két centiméteres ödéma keletkezett, ki kellett hagynia az őszi szezon hátralevő részét. Sérülése makacsnak bizonyult, felépülése közben pedig fény derült egy hasi problémára, ami miatt újra kés alá feküdt.

A 21 éves Sallainak a Szlovákia és a Horvátország elleni Eb-selejtezőt is ki kell hagynia számos bajnoki mellett, ami nagy érvágás a nemzeti csapatnak. A játékos Görögország ellen látványos kapásgólt szerzett a Nemzetek Ligájában.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hat héten át zajlik a világ leghosszabb választása: most dőlhet el másfél milliárd ember jövője

Hat héten át zajlik a világ leghosszabb választása: most dőlhet el másfél milliárd ember jövője

Indiában pénteken kezdődött meg a világ legnagyobb általános választása, amelyen közel 1 milliárd választásra jogosult adhatja le a szavazatát. A rendkívüli méretek miatt ezt a szokásosnál sokkal hosszabb időkeretben bonyolítják le, összesen hat héten keresztül zajlik a voksolás, eredményekre csak júniusban lehet majd számítani. A döntés nem könnyű, ugyanis számos olyan tényező van, amely befolyásolhatja a választók döntését. Elemzésünkben összeszedjük, hogy mi motiválhatja most az indiai szavazókat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×