eur:
392.96
usd:
366.36
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Marco Rossi, a Honvéd vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójában játszott Újpest FC– Budapest Honvéd mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2015. augusztus 15-én.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Marco Rossi részletekkel szolgált a szlovák és a horvát meccsen felálló kezdőről

Baráth Botond és Németh Krisztián Szlovákia ellen aligha játszik majd, de Horvátország ellen mindketten pályára léphetnek - derül ki a szövetségi kapitány szavaiból.

A hétfői kerethirdetés után a Nemzeti Sportnak adott interjújában már részleteket is elárult a Szlovákia és Horvátország ellen készülő csapat összeállításáról Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Mint elmondta,

Baráth Botond a szlovák meccs előtt fog beesni - kansasi klubtársához, Németh Krisztiánhoz hasonlóan -, így aligha szerepel majd Nagyszombatban.

A Finnország elleni győztes mérkőzésen jól játszó Baráth helyén Lang Ádám (Kolozsvár) vagy Vinícius (Vidi) szerepelhet a védelem közepén. Kérdéses lehet még a még csak felszállóágban lévő Kleinheisler László, Szoboszlai Dominik és Balogh Norbert játéka is, de a kezdőbe kerülésük mindenképpen.

A szlovák válogatottról azt az információt szedte össze - a Dunaszerdahely korábbi edzőjeként -, hogy a kezdőben nagy valószínűséggel egyetlen, otthoni ligában játszó labdarúgó szerepel majd, a többiek rangosabb bajnokságok futballistái.

A magyar győzelmi esélyekkel kapcsolatban óvatosságra int, hisz Szlovákia egy kalappal előrébbről várta a sorsolást, és a világranglistán is előrébb van.

Dzsudzsák Balázsról szólva elmondta, jobb állapotban van, mint novemberben.

A magyar válogatott március 21-én 20.45-kor Nagyszombatban lesz a szlovák vendége, három nappal később Budapesten fogadjuk a horvátokat este 6-kor.

Címlapról ajánljuk

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×