eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Andorra la Vella, 2017. június 9.Dzsudzsák Balázs csapatkapitány, miután a magyar válogatott 1-0-ás vereséget szenvedett Andorrától a labdarúgó világbajnoki selejtező B csoportjában játszott Andorra-Magyarország mérkőzésen Andorra la Vellában 2017. június 9-én. (MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo)
Nyitókép: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Valószínűleg igen megosztó lesz Dzsudzsák Balázs új videója

Rövid üzenetben állt ki korábbi csapattársa, Alexandr Kokorin mellett, aki egy társával két embert megtámadt, és börtönbüntetésre vár rá.

Kiáll korábbi orosz csapattársa, Alekszandr Kokorin mellett Dzsudzsák Balázs labdarúgó, amiben normál esetben nem lenne semmi különös. Csakhogy Kokorin - akivel Dzsudzsák még a Dinamo Moszkvában játszott együtt - és válogatottbeli társa, Pavel Mamejev, valamint öccse egy étteremben nemrégiben két embert megtámadt és meg is sebesített, amiért 7 éves börtönbüntetés várhat rájuk.

Dzsudzsák kijelentette, a történtek ellenére jó embernek tartja Kokorint.

"Koko, barátom! Tudom, hogy most nagyon nehéz helyzetben vagy, de azért küldöm neked ezt a videót, hogy tudd, támogatlak és gondolok rád, mindig veled vagyok. Nagyon jó ember és barát vagy, kérlek, maradj erős! Remélem minden rendben lesz, soha ne add fel" - üzente az Origón is közölt videóban Dzsudzsák Balázs.

Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×