eur:
392.2
usd:
366.79
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Női vízilabda: a BVSC lesz a címvédő UVSE ellenfele a kupadöntőben

A BVSC-Zugló női vízilabdacsapata lesz a címvédő UVSE ellenfele a Magyar Kupa döntőjében, miután előbbi együttes a pénteki elődöntőben a Dunaújváros fölé kerekedett.

A nap második elődöntője kiegyenlített összecsapást hozott, amelyben a zuglóiak első negyed végére megszerzett kétgólos előnyét ledolgozta az előző kiírásban döntős dunaújvárosi együttes. A 11 gólt hozó negyedik játékrészben 1:12 perccel a vége előtt - döntetlen állásnál - Gyöngyössy Anikó volt eredményes, így a BVSC egy góllal jobbnak bizonyult.

A legutóbbi négy kiírásban győztes UVSE, valamint a két, illetve három kiírással ezelőtt döntős zuglói alakulat vasárnapi mérkőzését 14 órától a Komjádi uszodában rendezik, a férfiak fináléja előtt.

Eredmények, női Magyar Kupa, négyes döntő:

elődöntő:

BVSC-Zugló Diapolo - Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics 12-11 (2-0, 2-3, 2-3, 6-5)

korábban:

UVSE - FTC-Telekom Waterpolo 11-9 (4-1, 2-2, 2-2, 3-4)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×