eur:
392.7
usd:
365.88
bux:
66790.65
2024. április 26. péntek Ervin
Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Swietelsky Haladás mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2016. november 19-én. A sereghajtó Diósgyőr ideiglenes otthonában, Debrecenben 2-1-re legyőzte a Haladás együttesét.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Két és fél hónap után menesztették Mészöly Gézát

A labdarúgó NB II-ben hét forduló után csak a 11. helyen álló ETO FC Győr szerződést bontott Mészöly Géza vezetőedzővel.

„A tegnapi sikertelen mérkőzés után közös megegyezéssel szerződést bontott Mészöly Géza és az ETO vezetősége. Mészöly Gézának köszönjük az ETO-ért végzett munkáját és további sok sikert kívánunk! Az edzéseket Király József vezeti” – írja az eto.hu.

A szezon elején a feljutást célul kitűző ETO vasárnap hazai pályán 3–1-re kikapott a Csákvártól, ez volt a csapat második hazai veresége az idényben. A győriek 7 forduló után 8 ponttal csak a 11. helyen állnak az NB II-ben. Az előző idényt még az NB I-es Haladás vezetőedzőjeként kezdő, de a vasiaktól idény közben távozó Mészöly Gézát június 22-én nevezték az ETO vezetőedzőjének, vagyis kevesebb, mint három hónapot töltött a klubnál.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×