eur:
395.77
usd:
372.02
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Vasas-fölény a toplistán: a legnagyobb gólok és védések

A labdarúgó NB I 28. fordulója után is elkészítette a Magyar Labdarúgó Szövetség a hétvége legszebb góljainak és leglátványosabb védéseinek toplistáját.

A harmadik legszebb gólt a felcsúti Ulysse Diallo lőtte. A Puskás Akadémia mali csatára a vendég Balmazújváros ellen 3-1-re megnyert meccsen szerezte csapata harmadik találatát, miután egy kontra végén elfektette a balmazújvárosiak kapusát és higgadtan a kapuba lőtt.

Az MLSZ toplistájának második helyén Vit Benes végzett: a Vasas cseh védője szerezte az angyalföldiek harmadik gólját, miután Hangya Szilveszter baloldali beadása után kapásból a debreceni kapuba bombázott.

A legszebb találat is a Vasas 3-2-es sikerével végződött hajdúsági mérkőzésén született. A szintén angyalföldi Egerszegi Tamás egy okosan kijátszott támadás végén lőtt nagy gólt a hosszú alsó sarokba, ez volt a Vasas középpályásának második találata.

Az MLSZ a 28. játéknap három legszebb védését is kigyűjtötte. A harmadik legszebb bravúr a Vasas kapusa, Nagy Gergely nevéhez kötődik, miután Sós Bence közelről eladott lövését lábbal hárította.

A második legszebb védést az újpesti Filip Pajovics követte el, amikor a vendég Diósgyőr ellen 1-0-ra megnyert mérkőzés első félidejének hajrájában először Makrai Gábor lövése, majd a kipattanóra lecsapó Bacsa Patkik közeli próbálkozása után védett bravúrosan.

A legszebb védés a Puskás Akadémia kapusáé, Hegedűs Lajosé volt. A felcsúti játékos Erdei Carlo beadása után Kamarás György közvetlen közelről leadott lövését védte hatalmas bravúrt bemutatva.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×