eur:
388.7
usd:
361.71
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely

Euroliga: Újra nyert a Dunaújváros és az UVSE

A Dunaújváros és az UVSE második mérkőzését is megnyerte a női vízilabda Euroliga selejtezőjében, míg a BVSC újra kikapott.

A dunaújvárosiak és a LEN Kupa-győztes UVSE is rendkívül könnyedén győzött, előbbi a görög ANC Glyfada, utóbbi a holland Widex Donk ellen. A BVSC szoros küzdelemben, egy góllal maradt alul az olasz Padova vendégeként.

A Dunaújváros a záró körben a görög Vuliagmenivel, míg a LEN Kupa-győztes UVSE a holland Utrechttel találkozik. A BVSC a szintén holland ZVL Leidennel mérkőzik vasárnap.

Eredmények (az európai szövetség honlapjáról):

női Euroliga, selejtező, 1. kör, 2. forduló:

B csoport (Dunaújváros):

Dunaújváros-ANC Glyfada (görög) 18-4 (4-2, 4-0, 7-1, 3-1)

C csoport (Utrecht):

UVSE-Widex Donk (holland) 16-4 (4-0, 6-0, 3-3, 3-1)

D csoport (Padova):

Padova (olasz) - BVSC-Zugló 10-9 (3-2, 4-4, 2-1, 1-2)

A négy négycsapatos csoportból az első három-három helyezett jut tovább, hozzájuk csatlakoznak az előző idény négyes döntőjének résztvevői.

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×