INFORÁDIÓ 
2020. október 27. kedd
Szabina

komjádi uszoda

beléptetőrendszer

gyurta dániel

kapás boglárka

Gyurta és Kapás is a lelátóra szorul a felújított Komjádiban

Gyurta és Kapás is a lelátóra szorul a felújított Komjádiban

InfoRádió

A vizes vb előtt átadott felújítás után a sportolók nem tudják használni az új beléptetőrendszert.

A csaknem négymilliárd forintért felújított uszodakomplexumba új, elsősorban strandokon, gyógyfürdőkben alkalmazott beléptetőrendszert is telepítettek, de a 24.hu információi szerint a többségében nem a nagy közönség, hanem a sportolók és úszóiskolások által használt létesítményben állandó gondot okoz a be- és kijutás. A belépőjegyet váltók elvileg egy műanyag karórát kapnak, amellyel be tudnak lépni a forgókapuknál, és az öltözőszekrényt is ezzel tudják nyitni, illetve csukni. Csakhogy az egyesületek versenyzői, vízilabdázói és az úszóiskolások, akik edzésre érkeznek, csoportosan lépnek be, nem egyedileg váltanak jegyet, így nem kapnak karórát, és az öltözőszekrényt sem tudják használni.

"Miközben a felújított öltöző üresen tátong, az egészen kicsi gyerekektől a felnőtt sportolókig bezárólag mindenki a lelátón öltözik, ott tárolják a cuccukat" - panaszolta Verrasztó Zoltán, a Jövő SC elnöke, és szerinte a sportuszodákban ez a rendszer működésképtelen, mert épp annyi öltöző kellene, ahány belépő, de sportolóból sokkal több van, mint szekrény.

Így most a versenyzők átöltöznek, ahol tudnak, és utána a lelátón tárolják a ruhájukat és az értékeiket. A rövid pályás Európa-bajnokságra készülő Gyurta Dániel és Kapás Boglárka is ki van téve minden nap ennek az ügymenetnek, nem tudnak az öltözőben átöltözni, óra hiányában nem tudják a szekrényben tárolni a ruhájukat, a sportszereiket, így jobb híján a lelátóra visznek ők is mindent.

A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018