eur:
395.7
usd:
372.07
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Itt az első közlemény az andorrai szégyen után

Itt az első közlemény az andorrai szégyen után

Közleményt adtak ki a magyar szurkolók az andorrai meccs miatt.

A magyar labdarúgó-válogatott pénteken történelmi vereséget szenvedett.

Több száz magyar szurkoló kísérte el a csapatot, ők szombaton közleményben mondták el a véleményüket az összecsapásról és a válogatottról - írja a 24.hu.

Szurkolótársaink!

Szeretnénk pár sorban reagálni az elmúlt napok történéseire.

600 társunkkal utaztunk el Andorrába, hogy győzelemhez segítsük a csapatot, remélve, sikerül kikerülni a hullámvölgyből.

Nem szeretnénk a szakmai részbe beleszólni, de nem túl jó előjelekkel vártuk a mérkőzést, tekintve, hogy november óta zsinórban 3 vereséget szenvedtünk és különböző okokból több kulcsjátékost nélkülözni kellett.

Ami viszont Andorrában fogadott minket, arra nincs magyarázat. Lélektelen, címeres mezhez méltatlan hozzáállás, több játékostól.

Magyar szurkolónak lenni a lelátón mindennapos küzdelem az árral szemben és amikor azt látjuk, hogy több ezer kilométer leutazása után egyesek csak a szerelést küldik ki a pályára a helyi amatőrök ellen, az elfogadhatatlan számunkra.

Ilyen lélektelen hozzáállással egyszerűen senki sem érdemli meg, hogy magára öltse a Nemzeti Tizenegy dresszét.

Ha 10-en vagyunk a lelátón, ha 20.000-en, soha többet ilyet!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×