eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Minden jövő heti BL- és EL-mérkőzést megrendeznek

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szándékai szerint minden Bajnokok Ligája- és Európa Liga-csoportmérkőzést megrendeznek a jövő héten.

A keddre tervezett Belgium-Spanyolország és Németország-Hollandia válogatott felkészülési találkozó a péntek esti, párizsi merényletek nyomán kialakult terrorfenyegetettség miatt elmaradt. Ennek kapcsán az UEFA közleményben jelezte, hogy a jövő héten esedékes 40 európai kupameccset a kiírásnak megfelelően megtartják, és eddig egyetlen klub sem jelezte halasztási szándékát. Az UEFA szorosan együttműködik a hazai klubokkal, illetve a helyi hatóságokkal, hogy mindent tegyenek meg a meccsek biztonságos lebonyolítása érdekében.

A Paris Saint-Germain jövő szerdán a svéd bajnok Malmö FF otthonában lép pályára. Az európai szövetség ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy nem fogalmaz meg speciális irányelveket az idegenbe utazó francia szurkolók számára.

A Monaco és az Anderlecht vezetői megállapodtak, hogy a belga klub drukkerei nem utaznak el a csütörtöki Európa Liga-mérkőzésre.

Kedden a Francia, szerdán pedig a Német Labdarúgó Szövetség vezetői jelentették be, hogy a menetrendnek megfelelően megrendezik a hétvégi bajnoki fordulót, bár a francia találkozókat biztonsági okok miatt vendégszurkolók nélkül játsszák majd.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×