eur:
386.92
usd:
357.27
bux:
67957.08
2024. május 23. csütörtök Dezső

Bocsánatot kért a Barcelona kapitánya a Veszprémtől

Victor Tomas, a Bajnokok Ligája-győztes Barcelona férfi kézilabdacsapatának csapatkapitánya elnézést kért, amiért a kölni döntő megnyerése után nem fogtak kezet az MKB-MVM Veszprém játékosaival.

A finálé utáni sajtótájékoztatón elmondta: a nagy ünneplésben elfelejtettek felállni az ilyenkor szokásos kézfogáshoz, és nagyon sajnálja a történteket.

Carlos Ortega, a veszprémiek vezetőedzője - aki játékosként hat BL-címet gyűjtött be a katalán csapat színeiben - kiemelte: a Barcelona jobb volt, és Nikola Karabaticot, akit a találkozó legértékesebb játékosának (MVP) választottak, nem tudták megállítani.

"A védekezésünk nem volt megfelelő, közülünk többen nem tudták kipihenni a Kiel elleni szombati győzelem fáradalmait. Ez volt a harmadik vereségünk a szezonban. Cél, hogy jövőre még jobbak legyünk" - mondta Ortega.

Kollegája, Xavi Pascual hangsúlyozta: nem könnyű eljutni a BL Final Fourba, és annak is a döntőjébe, így mindkét csapat nagy dicséretet érdemel. "Büszke vagyok a játékosaimra. Nagyszerűen játszottunk a hétvégén, különösen a döntőben."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.23. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
Kivártak a befektetők szerdán a hét legfontosabb gyorsjelentése előtt

Kivártak a befektetők szerdán a hét legfontosabb gyorsjelentése előtt

A hét első felében elsősorban óvatos és vegyes mozgásokat láttunk a tőzsdéken, a befektetők inkább kivárásra játszottak, miközben az amerikai jegybanknak több tisztviselője azt az üzenetet hangsúlyozta, hogy a legutóbbi kedvező inflációs adat ellenére egy ideig még valószínűleg a jelenlegi magas kamatszinttel számolhatunk. Emellett az is okot adhatott az óvatosabb kereskedésre, hogy ma érkezik a Fed legutóbbi ülésének jegyzőkönyve, valamint a zárás után jelent az AI trend talán legfontosabb vállalatának számító Nvidia, aminek a szélesebb tech szektorra nézve is lehetnek majd hatásai. Szerdán mérsékelten estek a vezető nyugat-európai tőzsdék, a vezető amerikai részvényindexek mérsékelten estek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×