eur:
389.29
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Csányi Sándor rangos tisztségeket kapott a FIFA-tól

Csányi Sándort, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökét két bizottságba is beválasztotta a sportág nemzetközi szövetsége, a FIFA.

Az MLSZ honlapjának keddi beszámolója szerint a FIFA december 30-i keltezésű levelében arról értesítette az MLSZ-t, hogy Csányi a világbajnokságokat szervező bizottságnak, valamint a 2014-es brazíliai vb operatív vezető testületének lett tagja.

Csányi Sándor illusztris társaságba került, a két grémium tagjai között szerepel ugyanis - más sportvezetők mellett - Michel Platini, az európai szövetség (UEFA) elnöke, Ángel Maria Villar Llona, a spanyol szövetség első embere, valamint Theo Zwanziger, a német szövetség vezetője is.

"A FIFA tavalyi, zürichi kongresszusán döntött arról, hogy felülvizsgálja és átalakítja állandó bizottságai összetételét. A szervezet a napokban hozott határozatot az életbe lépő változásokról" - olvasható a kinevezésről az MLSZ honlapján.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×