eur:
390.3
usd:
364.42
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A brit drukker a foci vb miatt akár egy hozzátartozó halálát is "behazudja"

A brit alkalmazottak negyede tervezi, hogy a nyári labdarúgó-világbajnokság idején "beteg" lesz, "elromlik" valamije, sőt valakije "meghal".

A pénteki Daily Mirror által ismertetett felmérés szerint több mint kilencmillióan arra készülnek, hogy valamilyen betegséget hazudnak főnöküknek a torna egy hónapja alatt, így próbálva szabadidőhöz jutni a meccsek megtekintéséhez. Az átlagos brit "vébébeteg" összesen 3,5 napot tervez ilyen módon távol tölteni munkahelyétől.

A leggyakoribb "panaszok" között lesz a gyomorrontás (28 százalék), az általános rossz közérzet (23 százalék), illetve a fejfájás (20 százalék).

Mások az "elromlott" bojlerhez várják majd a szerelőt, illetve az autójuk nem fog majd beindulni, esetleg "beteg" gyermekükre kell felügyelniük.

A futballőrült britek 5 százaléka még arra is képes lesz, hogy valamelyik hozzátartozója halálát hazudja otthonmaradása okaként.

A megkérdezettek 10 százaléka kijelentette: akár az állását is kész lenne feladni, ha lenne jegye a döntőre, és főnöke nem engedné el.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×