eur:
393.72
usd:
369.42
bux:
65764.89
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

A Bayern remek hetet zár: a Man United után legyőzte a Schalkét is

A Bayern München egygólos győzelmet aratott a Schalke 04 otthonában a német labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának szombati slágermérkőzésén, ezzel átvette a vezetést riválisától a tabellán.

A BL-negyeddöntős müncheni alakulat - amely legutóbbi két mérkőzését elveszítette a Bundesligában - a teljes második félidőt emberhátrányban játszotta végig Hamit Altintop kiállítása miatt, ennek ellenére sikerült mindhárom pontot elhoznia Gelsenkirchenből.

A Hajnal Tamást foglalkoztató Dortmund hazai pályán nyert a Werder Bremen ellen, míg Szalai Ádám és Lőw Zsolt csapata, a Mainz kikapott Nürnbergben, mégpedig úgy, hogy már a 4. percben megfogyatkozott. Hajnalt a 68. percben be-, Szalait pedig a 84. percben lecserélték. Lőw nem játszott. (Az élcsoport: 1. Bayern 59, 2. Schalke 58, 3. Leverkusen 53)

Bundesliga, 29. forduló:
Schalke 04-Bayern München 1-2
Dortmund-Werder Bremen 2-1
Frankfurt-Leverkusen 3-2
Freiburg-VfL Bochum 1-1
Nürnberg-Mainz 05 2-0
Stuttgart-M.gladbach 2-1
Köln-Hertha BSC

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Egyre rosszabb a hangulat a tőzsdén

Egyre rosszabb a hangulat a tőzsdén

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. Ami a mai tőzsdei teljesítményt illeti, egyelőre az óvatos optimizmus jellemzi a kereskedést, kisebb emelkedést láthatunk a kontinens vezető tőzsdéin, a magyar piac azonban lefordult.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 15:50
×
×
×
×