eur:
389.49
usd:
361.74
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A Real mindent bedob Ronaldo megszerzéséért

Kaká megszerzése után máris újabb sztárok leigazolásán dolgoznak a Real Madrid vezetői. A legfőbb kiszemelt továbbra is Cristiano Ronaldo, de hamarosan eldőlhet David Villa sorsa is.

Egy ígéret kipipálva, jöhet a többi - Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke Kaká leigazolása után sem ül a babérjain, hanem tovább dolgozik, hogy újabb sztárokat csábítson a spanyol fővárosba.

A régi-új elnök kiemelte: "egy hete vettük át a klub vezetését. A szurkolók azt mondták nekem akkor, azt szeretnék, ha Kaká a Real Madrid mezében szerepelne, és most ő az első, akit leigazoltunk. Õ olyan játékos, akit minden klub szívesen látna a soraiban, és hiszem, hogy vele fejlődhetünk - a sport mellett gazdasági szinten is."

Florentino Pérez a 2007-es aranylabdás megszerzése után a 2008-ast is csapatában akarja tudni. "Mindent megteszünk, hogy Cristiano Ronaldót is leigazoljuk, de először a Manchester Uniteddel kell tárgyalni, mert fontos, hogy jó kapcsolatot ápoljunk."

A portugál klasszis mellett a Valencia spanyol csatára, David Villa a másik fő kiszemelt. A tavalyi Eb gólkirályáért a Chelsea is ajánlatot készül tenni. A 28 éves támadó várhatóan a héten dönt a jövőjéről.

Az érkezők mellett várhatóan sokan elhagyják a Realt: Fabio Cannavaro már megegyezett a Juventusszal, egy másik rutinos labdarúgó, Ruud van Nistelrooy pedig visszatérhet az angol bajnokságba. A 33 éves holland támadóért a Fulham és a Tottenham érdeklődik. A hírek szerint 1,25 millió euróért hajlandóak lennének megválni az elmúlt nyolc hónapot sérülés miatt kihagyó futballistától.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 3. 20:50
×
×
×
×