eur:
385.49
usd:
354.3
bux:
68673.84
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia

"Természetes módon" hunyt el Kolonics György

Kolonics György kétszeres olimpiai bajnok kenus halálát szívtágulattal járó szívizombetegség, a bal szívfél heveny elégtelensége okozta - erősítette meg a Népszabadság értesülését Baráth Etele, a Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) elnöke.

A lap értesülése szerint az ügy részleteiről Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány tájékoztatta Baráth Etelét, a hazai kajak-kenu szövetség elnökét.

Az újság úgy tudja, hogy a jelentés elkészültét öt vizsgálat előzte meg; közte volt az, amelyiket a bécsi doppinglaboratóriumban végeztek. Az ilyesfajta eljárás - miután élsportolóról van szó - kötelező.

Az eredmény negatív lett, ennek nyomán kizárhatók azok a híresztelések is, amelyek szerint a legendás kenus halálához valamilyen tiltott szer vezetett volna. Az újság információi szerint a Kolonics testén talált tapaszok nem játszottak szerepet a tragédia bekövetkeztében.

A Népszabadság úgy tudja: az analízis azért tartott öt hónapig, mert a rendőrfőkapitányság illetékesei, illetőleg a bevont orvosszakértők a lehető legpontosabban és legrészletesebben igyekeztek vizsgálódni az ügyben.

Kolonics György július 15-én, edzés közben hunyt el.

Címlapról ajánljuk
Még mindig műtik a szlovák kormányfőt - Robert Fico az életéért küzd

Még mindig műtik a szlovák kormányfőt - Robert Fico az életéért küzd

A védelmi miniszter és kormányfőhelytettes azt közölte, hogy Robert Fico állapota nagyon komplikált, és a miniszterelnök az életéért harcol.

Angela Merkel nem kapott meghívót a CDU-kongresszusra, de a Zöldeknél beszédet is mondott

Nagy visszhangot váltott ki, hogy Angela Merkel szinte főszereplője volt egy zöldpárti politikus búcsúztatójának. A szóban forgó politikus az a Jürgen Trittin volt, aki a tizenhat évig tartó Merkel-érában tekintélyes ellenzéki képviselőként mindvégig az akkori kancellár korrekt és sokak által tisztelt ellenfele volt. Ezért talán nem is véletlen, hogy a búcsúztatóra meghívták Angela Merkelt, aki meg is lepte vendéglátót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×