eur:
387.1
usd:
356.12
bux:
68088.24
2024. május 17. péntek Paszkál

Talmácsi ruhája 160 ezer forintot ért

Talmácsi Gábor igen elégedetten értékelt a Brit Nagydíj első időmérő edzése után. A gyorsasági motoros világbajnokság nyolcadliteres kategóriájának címvédője második lett, és alig kapott ki az olasz Simone Corsitól.

"Magabiztos vagyok, már csak azért is, mert úgy érzem, én vagyok a leggyorsabb. Jó a ritmusom, jók a beállításaim, és szélárnyék nélkül, egyedül is tudok jó köridőket elérni. Ha a hétvége úgy folytatódna, ahogy kezdődött, nagyon elégedett lennék. Az edzés során kétszer voltam a boxban, a kisebb és nagyobb gumikat próbálgattam, és a jó időeredményeket a kisebbel értem el. A bázisunk jó, nem kell sokat változtatni szombatra, úgyhogy optimista vagyok. No és büszke is, mert a csütörtöki árverésen 550 fontért kelt el a ruhám. A tulajdonos megkért, hogy írjam alá neki, és örömmel megtettem, mert mindig jó érzés segíteni..." - mondta Talmácsi Gábor.

A szokásos éves árverésen a versenyzők a pilóták ruhákat, sisakokat, kesztyűket ajánlottak fel, a befolyt összegből a Riders for Health alapítvány az afrikai rászoruló gyerekeket segíti.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×