eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Kísérteni fog a kihagyott büntető

Az olaszok ellen kihagyott büntető sokáig kísérteni fogja a románokat - mondta Cosmin Contra, a labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjéről lemaradó válogatott hátvédje.

"Az elhibázott tizenegyes miatt mehetünk haza. Esélyünk nyílt arra, hogy legyőzzük a világbajnokot, de nem tettük" - mondta Contra a hollandoktól elszenvedett és kiesését jelentő 2-0-s vereség után, utalva az olaszokkal korábban játszott 1-1-es döntetlenre. Adrian Mutu büntetőjét kivédte az olaszok kapusa, Gianluigi Buffon a meccs hajrájában.

"Nagyon sokat fogunk erre a büntetőre gondolni. Amikor hazamegyünk, s egy darabig, amikor lefekszünk aludni."

A védő hozzátette: a hollandok kedd este jobbak voltak, eleve kiemelkedtek a csoportból. "Sok tapasztalatot szereztünk az Eb-n. Bár erős vb-selejtezős csoportban vagyunk, szerintem a mostaninál nagyobb esélyünk lesz 2010-ben jobban szerepelni."

Victor Piturca, a román válogatott szövetségi kapitánya azt mondta a búcsút jelentő kiesés után: "szomorú vagyok, mert volt egy lehetőségünk, mellyel nem tudtunk élni. Nagyon nagy nyomás nehezedett a játékosaimra, ráadásul amikor megtudtuk, hogy az olaszok vezetnek, ez csak tovább nőtt. A hollandok jobbak és frissebbek voltak nálunk, megérdemelten nyertek. Az olaszok és a franciák ellen azért sikerült jó eredményt elérnünk, mert mindenki esélytelennek tartott minket, felszabadultan, nyugodtan játszhattunk. Rengeteg hasznos tapasztalatot szereztünk az Eb-n."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×