eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Nekivetkőztek a spanyol szurkolók az esti meccsnek

Óriási önbizalommal várják Stuttgartban a spanyol szurkolók a Tunézia elleni esti meccset a németországi labdarúgó-világbajnokságon - erről az InfoRádió helyszíni tudósítója számolt be.

Dénes Tamás elmondta, hogy rengeteg spanyol drukker érkezett a városba, a reggeli híradások szerint legalább tízezer, de helyszíni becslése szerint még ennél is több. Természetesen nem hiányozhatott a fanatikusok közül Manolo, a neves dobos sem.

 

Az InfoRádió tudósítója arról is beszélt, hogy igen meleg (30-31 fok) volt délután a városban, az érkező szurkolók nekivetkőztek az esti összecsapásnak.

 

Dénes Tamás megjegyezte, hogy némi meglepetésre jóval több a Barcelona-drukker, mint a Real Madrid-fanatikus. A katalán szurkolók a bajnoki cím ismételt megszerzése óta joggal bizakodóak.

 

Minden városban tartanak szurkolói ünnepeket a meccsek előtt, külön parkokban várják a turistákat, ezúttal Stuttgart belvárosában.

 

Az InfoRádió tudósítója az eddig látottak alapján két-három gólos spanyol sikerre számít.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×