eur:
395.14
usd:
371.18
bux:
65348.24
2024. április 19. péntek Emma

Beckham ismét varázsolt Manchesterben

A magyar labdarúgó-válogatott 3-1-re kikapott Angliától a Manchesterben rendezett barátságos mérkőzésen. A három hazai gól mellett háromszor is a kapufa mentette meg a magyar gárdát.

Az első félidőt nagy lendülettel kezdte Sven-Göran Eriksson szövetségi kapitány együttese, de idővel visszavett a tempóból.

A hajrában egy kapu előtti kavarodás végén Fehér Csaba megmozdulása után büntetőt ítélt a játékvezető, ám Lampard 11-esét Király Gábor kivédte, majd Joe Cole fejese, két perccel később pedig lövése után a kapufán csattant a labda. Ez utóbbi helyzet végén Éger László mentett a felső léc közreműködésével.

A második félidőben már nem vacakoltak a hazaiak: Beckham szenzációs átadása után Gerrard hamar megszerezte a vezetést, majd három perccel később a Real-sztár szabadrúgása után Terry volt a végrehajtó.

Az 55. percben a csapatkapitány Dárdai Pál mesteri lövéssel szépített, majd voltak további helyzetei is a vendégcsapatnak (Torghelle Sándor óriási ziccerben keresztbe lőtte a labdát), de egyenlítés helyett az angolok az utolsó percekben a csereként beállt Crouch góljával megadták a kegyelemdöfést.

A magyar együttes hajtott, küzdött, de az átlagos napot kifogó angolok ellen nem lehetett esélye.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×