eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Italian actor Salvatore Esposito attends a panel during the 20 Years in Italy Celebration of Sky at the National Roman Museum, Baths of Diocletian. Rome (Italy), September 3rd, 2023 (Photo by Rocco Spaziani/Archivio Spaziani/Mondadori Portfolio via Getty Images)
Nyitókép: Mondadori Portfolio/Getty Images

Piedone visszatér - már forgatják is az új epizódokat

A legendás filmsorozat már Bud Spencer nélkül készül, méghozzá egy másik, ismert olasz színész főszereplésével.

A Gomorra című olasz tévésorozatból ismert Salvatore Esposito alakítja Bud Spencer utódját a legendás sorozat feldolgozásában - írja a hvg.hu. A portál a német Bildre hivatkozik, amely Ich bin der neue Bud Spencer (Én vagyok az új Bud Spencer) címmel arról tudósított, hogy Hamburg Speicherstadt raktárnegyedében már el is kezdődött a forgatás.

A Peppe Fiore (forgatókönyvíró) és Alessio Maria Federici (rendező) által jegyzett sorozat sztorijában Manuele Rizzo nyomozó (Bud Spencer) tanítványaként tűnik majd fel Vincenzo Palmieri (Esposito), aki évekkel később azért tér vissza Nápolyba, hogy végleg leszámoljon a múltjával és szembenézzen démonaival.

Az előzetes hírek szerint a sorozatból egyelőre csak 4 epizód készül, amelyben olyan színészek jelennek majd meg, mint Peppe Fiore, Laura Grimaldi, Paolo Piccirillo, sőt még Bud Spencer fia, Giuseppe Pedersoli is szerepet kapott.

A portál emlékeztet rá, hogy eredetileg négy Piedone-film készült: Piedone, a zsaru (1973.), Piedone Hongkongban (1975.), Piedone Afrikában (1978.), Piedone Egyiptomban (1980.). Az új sorozat tehát nem remake lesz, hanem az eredeti filmek egyfajta folytatása. Bár Bud Spencer talán legismertebb filmjéből, a Különben dühbe jövünkből már készült újragyártott mozi is.

(A nyitóképen a Bud Spencer nyomdokaiba lépő Salvatore Esposito.)

Címlapról ajánljuk
Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Október 31-ig tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban a Kékvándor című kiállítás, amely a 2017-ben elhunyt Burger Barna fotográfus kéktúrás fotóit mutatja be. A tárlat kurátora, Csizek Gabriella az InfoRádióban elmondta: összesen tizenkét tájegységen keresztül ismerhetjük meg az Országos Kéktúra teljes útvonalát, miközben a fotóművész egyedi látásmódjának köszönhetően a ráismerés szépségével tárulnak elénk gyöngyőrű tájak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 18:23
×
×
×
×