eur:
389.61
usd:
361.92
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Besenczi Árpád színész. Forrás: Facebook / Hevesi Sándor Színház/Zalaegerszeg
Nyitókép: Facebook / Hevesi Sándor Színház/Zalaegerszeg

Eldeformálódott a balesetet szenvedett színházigazgató jegygyűrűje is - felesége beszélt a baleset részleteiről

A jegygyűrűje akadt bele a díszletbe, amikor a baleset érte a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház Indul a bakterház című előadása közben Besenczi Árpádot. A jegygyűrűje az egyik jelenetben beleakadt egy csavarba, a díszlet pedig letépte a művész fél ujját.

Ahogy arról az Infostarton is többször beszámoltunk, súlyos baleset érte a zalaegerszegi színház színész-igazgatóját: a jegygyűrűje beleakadt a díszlet csavarjába és végzetesen csonkolódott a végtagja.

Az eset még pénteken történt, ezek után meglepő módon az igazgató vasárnap már a ZegaSztár tehetségkutatóján látta el a zsűrielnöki feladatait.

Felesége a Blikknek beszélt az eset utóéletéről. Azt mondta a lapnak, hogy a férje a körülményekhez képest jól van.

Szóba került az is, hogy a hétéves kisfiuk is játszik a darabban, "ő a padlásról végignézte, amint az édesapja kezéből ömlik a vér és összeesik a fájdalomtól. Nagyon okos kisfiú, hatalmas lélekjelenléte volt, nem omlott össze, bár látta, hogy nagy a baj" – emlékezett vissza Nagy Kornélia.

A színész feleségének régóta rémálma, hogy balesetet okozhatnak az ékszerek,

az ő gyűrűje is többször beleakadt már egy-egy dologba. A jegygyűrűt most ő is levette az ujjáról, de egyelőre nem beszéltek még arról, hogy mi lesz az ékszerek sorsa.

"A férjem gyűrűje teljesen eldeformálódott, ki sem vettük azóta a csomagolásból, amibe beletették. Az én gyűrűm is akadt már bele úgy tárgyakba, hogy fájt, és most a lányoknak is mondtam, nem szeretnék egyelőre semmilyen ékszert meglátni rajtuk, nehogy valami baleset érje őket" – mesélte még Nagy Kornélia.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×