INFORÁDIÓ 
2020. április 8. szerda
Dénes

gesztesi károly

szívroham

galambos lajos

Baleseti helyszínelés a budapesti Ferdinánd híd közelében 2020. január 4-én. Gesztesi Károly 56 éves színművész vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. Kocsijával félreállt, ám hiába jött gyorsan a segítség és próbálták 50 percen keresztül újraéleszteni, az orvosok nem jártak sikerrel.

Gesztesi Károllyal négyszemközt akart beszélni a kardiológus

Infostart

A szívrohamban elhunyt színművész régi barátja, Galambos Lajos szerint tudhatta, hogy valamin nincs rendben a szívével.

A zenész felidézte a Blikknek, hogy májusban rosszul lett és rohamkocsi vitte az intenzívre, ami után Gesztesi Károly aggódva felhívta. Beszélgetésükben arra is megkérte, hogy Lajcsi menjen el vele terheléses kardiológiai vizsgálatra.

"Elmentünk, méghozzá az egyik legjobb szakemberhez, és komolyan vettük. Sosem mondta el, mi lett a pontos eredmény, de nem tudom feledni, hogy utána az orvos vele négyszemközt is beszélni akart. Ennél többet nem tudok mondani erről a dologról, hiszen utána ő sem hozta fel, de most minden más megvilágításba került – emlékezett vissza Galambos Lajos, és felsóhajtott. – Nem akarom elhinni, hogy ez alig fél éve történt... Csak a fejemet csóválom."

Az 56 éves Gesztesi Károly szombaton a budapesti Ferdinánd hídnál vezette az autóját, amikor vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. Az elsőként odaérő, segítő szándékú ember drámai részleteket árult el a színész haláltusájáról. Ötven percen keresztül próbálták újraéleszteni, sikertelenül. Gesztesi Károlyt Szegedre várták a társulat többi tagjával, a Páratlan párost játszották volna.

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018