eur:
393.15
usd:
367.07
bux:
66927.2
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: TV2/Tények Plusz

Meghatóan emlékezett Gesztesi Károlyra a fia

A színész tragikus halála után Gesztesi Károly 19 éves Márkó fia vette át a családfő szerepét. Az öt gyerek nagyon összetartó, és Gesztesi egyik legközelebbi barátja is támogatja őket.

A január 4-én, tragikus hirtelenséggel elhunyt színészt rajongva szerették gyermekei, akik apjuk halála óta nem jelentek meg a nyilvánosság előtt. Szerdán Gesztesi legidősebb fia a Tények Plusz vendége volt a család jó barátja, Galambos Lajos társaságában.

A 19 éves fiú édesapja holmijait hordva jelent meg a kamerák előtt. Mint mondta, korábban is szokásuk volt, hogy bizonyos ruhadarabokat, kiegészítőket közösen hordtak, most is rendszeresen hordja a színész kabátját, óráját, gyűrűjét - írta a Blikk. Márkó időnként apja parfümjét is használja, így igyekszik őt belecsempészni a mindennapokba.

Gesztesi Károly távozását követően pedig igyekszik a családfő szerepét is magára venni, ugyanis ő vigyázz gyászoló testvéreire. „Nagy teher került rám, de mindenki nagyon jól áll a dolgokhoz, mi öten, testvérek nagyon egyben maradtunk, folyamatosan programozunk, igyekszünk minél többet együtt lenni" – mesélte a családról Márkó.

A kamaszfiú – az apjához hasonlóan – a színész és a zenei pálya iránt érdeklődik (zenéltek is otthon kettesben), jelenleg azonban igyekszik a tanulmányaira koncentrálni.

Nincs teljesen egyedül az új szerepben, Galambos Lajos ugyanis a műsorban elárulta, hogy amiben csak tudja, segíti a gyerekeket, és a jövőben is mindig számíthatnak majd rá. Egy kis meglepetéssel is készült, ugyanis átadta Márkónak a nem sokkal az apja halála előtt a közös zenélésükről készült felvételeket, valamint annak a jogait.

"Nem is kérdés, hogy bármikor ott vagyok a gyerekeknek. Ez természetes. Márkót próbálom a szárnyaim alá venni, segíteni őt a zenei karrierjének elindításában. Minden bajával, kérdésével hozzám fordulhat, igyekszem apja helyett is apja lenni, noha Karcsit nem is akarom, és nem is lehet pótolni" – mondta a Borsnak Galambos Lajcsi.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×