eur:
368.80
usd:
344.19
bux:
48285.82
2023. június 5. hétfő Fatime

Órási Beatles-dobás közeleg

50 éve jelent meg a zebrás album, ezt ünneplendő jön ki 23 kiadatlan demoverzió egy új korongon, egészen különlegesen modern hangzásvilággal.

50. évfordulós The Beatles-album fog megjelenni - írja a Blikk.

Ötven évvel ezelőtti megjelenésekor világszerte vezette a listákat a liverpooli banda tizenegyedik albuma, ami gyakorlatilag az utolsó közös munka a kalsszikus felállásban, igaz, nem minden nótánál.

A lemez zebrás borítója is legendás.

Mivel a stúdiót a felvétel előtt szerelték fel 8 sávos felvevő-berendezésekkel, a korábbi producer, Sir George Martin modernizáló munkája után kerül piacra a 23 kiadatlan demoverzióval spékelt album.

Címlapról ajánljuk
Alacsony itthon a diplomások száma – több oka is van

Alacsony itthon a diplomások száma – több oka is van

A magyar fiataloknak kevesebb mint harmada rendelkezik felsőfokú végzettséggel. Ezzel az aránnyal Magyarország a sereghajtók közé tartozik az EU-ban. Az InfoRádió által megkérdezett szakértő szerint csak átfogó változtatásokkal, a felnőttek felsőoktatásba való bevonásával javulhat ez az adat.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Bemondta a Morgan Stanley, mi fogja megölni a ralit az amerikai tőzsdéken

Bemondta a Morgan Stanley, mi fogja megölni a ralit az amerikai tőzsdéken

A Morgan Stanley stratégái a vállalati profitok esetleges visszaesését várják, ami szerintük le fogja fékezni az amerikai tőzsdék folyamatban lévő raliját. A Morgan Stanley előrejelzése ellentmond a Wall Streeten uralkodó optimistább becsléseknek. A stratégák azonban optimisták a japán, tajvani és dél-koreai részvényekkel kapcsolatban. Emellett a fejlett piaci államkötvények, különösen a hosszú lejáratú amerikai állampapírok, valamint a dollár felülsúlyozását javasolják.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. június 5. 04:40
×
×
×
×