eur:
394.89
usd:
370.61
bux:
65271.55
2024. április 19. péntek Emma
Lackfi János József Attila-díjas költő a Magyar Napló Kiadó, a Duna Médiaszolgáltató Zrt. és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) költészet napi Versmaraton című rendezvényén a Magyar Rádió Márványtermében Budapesten 2016. április 11-én. A hatodik alkalommal megrendezett versmaratonon Az év versei 2016 című antológiából hangzanak el költemények a szerzők előadásában.
Nyitókép: MTI / Marjai János

Lackfi-blogbejegyzéseket visznek színre

A címe: Neten túli történetek - Ezt blogozd ki! Péntek estétől karácsonyig ötször a Mozsár Műhelyben.

Lackfi János verseiből (9 darab) és blogbejegyzéseiből (25) készített válogatást állít színpadra Korcsmáros György rendező a Mozsár Műhelyben. Az előadás egy férfi-nő kapcsolat különböző stádiumain keresztül mesél hétköznapi élethelyzetekről, nehézségekről, társadalmunkról - a költőtől megszokott humorral és iróniával.

"Sajátos humora és világlátása van" - indokolta a témaválasztást Korcsmáros György, aki a költő bejegyzéseit ültette át egy férfi és egy nő színpadi jelenlétébe.

A színen a párkapcsolat különböző fázisai jelennek meg: unalom, fájdalom, elhidegülés, szerelem, visszaemlékezés. A kompozíció kicsit örkényi, becketti világot idéz. A darab karácsonyig összesen öt alkalommal látható.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×