eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A Budapest Park főbejárata a főváros IX. kerületében, a Soroksári úton. A Soroksári út, Kvassay Jenő út és Könyves Kálmán körút által határolt háromszögben található létesítmény Budapest legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, amely állandó programokkal, koncertekkel várja a szórakozni vágyó fiatalokat. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: Faludi Imre

Újítva nyit a Budapest Park

A Margaret Island koncertjével nyit május 3-án a Budapest Park. Kólya Dániel, a Budapest Park ügyvezető igazgatója az InfoRádióban a programokról, és újításokról beszélt.

Kólya Dániel, a Park ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy május harmadikán a Margaret Island-el fog nyitni a Budapest Park.

Május negyedikén több év után visszatér hozzánk a Tankcsapda, várhatóan egy teltházas koncerttel, május ötödikén a Punnany Massif jön, akik idén 15 évesek, és május hatodikán Fábián Juli emlékkoncert lesz

- mondta, hozzátéve, hogy az idei naptárjuk tele van már nevekkel, csak még nem hirdették meg az összes fellépőt.

"A magyar élvonalból mindenki megjelenik nálunk: Punnany Massif, Intim Torna Illegál, Wellhello, Halott Pénz, Quimby, visszajön hozzánk a Kovalsky, Brains, Irie Maffia. Lesz Vad Fruttik lemezbemutató, de lesz Caramel, Demjén Ferenc, TNT, Budapest Bár, és Rúzsa Magdi is" - mondta Kólya Dániel.

Hozzátette, hogy a Park nagy változáson ment keresztül, a faburkolatot teljesen felújították, ez egy jelentős kényelmi beruházás volt.

A Nagyszünetnek nevezett kisebb régi-új helyszínen akusztikus koncertek, művészeti programok, cirkuszi és színházi előadások lesznek, és megújul itt a kertmozi is. Ezen felül lesz egy dedikált borpult is.

Aki járt már a Parkban, az tudja, hogy ugyan a koncertek este 10-kor befejeződnek, de a Park nem zár be. Ekkor indulnak az esti bulik, amelyekre idén ráerősítenek Kólya Dániel szerint.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×