eur:
397.55
usd:
371.67
bux:
70445.65
2024. június 21. péntek Alajos, Leila

Ez lehet Törőcsik Mari következő szerepe

Monodrámára kérte fel Koltai Lajos Törőcsik Marit.

Törőcsik Mari visszatérésével kapcsolatban tett bejelentést a rendező, Koltai Lajos - írja a Bors.

A Nemzet Színésze utoljára 2016 végén állt a Nemzeti Színház színpadán, ezután kórházi kezelésekre szorult. Egy hónapja Koltai Lajos megmutatott egy darabot a 82 éves színésznőnek kórházi ágyán, ugyanis egyből tudta, hogy csak ő lenne képes eljátszani a szerepet. Törőcsik komolyan elgondolkodott a rendező felkérésén.

Koltai Lajos elmondta: Joan Didion A mágikus gondolatok éve című könyvének monodráma-változatáról lenne szó. A rendező arról is beszélt, hogy a darab nagyon tetszik Törőcsik Marinak, aki azonban jelenleg nem bízik abban, hogy újra színpadra tud állni.

A lap felkereste Törőcsik Marit, aki nem kívánt nyilatkozni.

Címlapról ajánljuk
Kórházi adósságrendezés: a beszállítók szerint ez csak vízcseppnyi segítség

Kórházi adósságrendezés: a beszállítók szerint ez csak vízcseppnyi segítség

Megjelent a jogszabály, újabb 41 milliárd forintot kapnak a kórházak adósságrendezésre. A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő adatai szerint azonban még így is ugyanennyi adósságuk marad az intézményeknek, és havonta további 12-13 milliárd forinttal emelkedik. Az Orvostechnikai Szövetség érteni véli a Pénzügyminisztérium álláspontját. A Magyar Kórházszövetség a költségvetésbe írt garanciákat szeretne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.21. péntek, 18:00
Ferencz Orsolya
űrkutatásért felelős miniszteri biztos
Most érdemes aranyba fektetni?

Most érdemes aranyba fektetni?

Az elmúlt hetekben kockázatvállalóbbak lettek a befektetők, így az alapvetően biztonságos menedéknek számító nemesfémek nyomás alá kerültek. Az esést követően azonban már látszik a fordulat a nemesfémpiacon: a tőzsdei hangulat romlásával, valamint a gazdasági és politikai bizonytalanságok felerősödésével pedig újra az arany és az ezüst felé fordulhatnak a befektetők. Éppen ezért megnéztük, hogy mit mutatnak most a grafikonok a két nemesfém esetében, valamint azzal a kérdéssel is foglalkoztunk, hogy érdemes lehet-e beszállni a mostani szinteken az aranyba és az ezüstbe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×