eur:
389.25
usd:
362.66
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Szent Márton-kategória is lesz a Savaria Filmszemlén

Ismét megrendezik április 13. és 15. között Szombathelyen a Savaria Filmszemlét, amelyre a korábbi kisjátékfilm, dokumentumfilm és filmetűd mellett idén - a Szent Márton-év tiszteletére - egy új kategóriában is várják a független filmesek és alkotócsoportok jelentkezését.

A Szent Mártonról elnevezett kategóriában a szentek, a boldogok, a mártír papok, a lelkészek életét, a karitász, a diakónia területén egykor példamutató tevékenységet folytatók munkáját, valamint napjaink hétköznapi hőseinek életét, tevékenységét bemutató filmekkel lehet pályázni, műfaji megkötés nélkül - közölte az MTI-vel szerdán Lovass Tibor, a filmszemlét szervező Szombathelyi Médiaközpont igazgatója.

A pályázaton csak a tavalyi évben készült alkotásokkal lehet nevezni, a pályázati regisztráció határideje március 6.

A nevezési lapok a filmszemle honlapján érhetők el.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Sorra töri át a vezető devizákkal szemben a fontos szinteket a forint, a magyar idő szerint délután 14 óra 30 perckor érkező amerikai munkaerőpiaci adatok azonban várhatóan ezúttal is komoly elmozdulásokat hoznak a részvény- és devizapiacokon egyaránt, ennek következtében pedig gyorsan változhat a kép a forint esetében is. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×