eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Eladó George Clooney Batman-jelmeze

Az idei év George Clooney éve lesz - így gondolja legalábbis egy hollywoodi filmes emléktárgyakra specializálódott kereskedő, aki azt reméli: akár 100 ezer dollárt is kereshet azzal a jelmezzel, amelyet az idén három Oscar-díjra jelölt amerikai színész-rendező egyik legjobban lehúzott filmjében, a Batman és Robinban viselt.

Joe Maddalena, a Profiles in History aukciós ház munkatársa március 31-én tervezi árverésre bocsátani a ruhadarabot, a film több más jelmezével együtt.

Aki végül megveszi George Clooney jelmezét, nemcsak egy latex-ruhával lesz gazdagabb, hiszen számos tartozéka is van a jelmeznek: mellbimbók, egy köpeny csuklyával, kesztyűk, denevér-fülek és egy öv.

A kereskedő szerint két-három éve csupán 30 ezer dollár körüli összegért ment volna el a jelmez, mivel akkor még Clooney nem volt akkora sztár, mint ma.

A színész-rendező-forgatókönyvírót az idén három Oscar-díjra is jelölték: a Sziriana című filmért a legjobb mellékszereplő, a Good Night, and Good Luck című filmért pedig a legjobb rendező és a legjobb forgatókönyv kategóriában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×