eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Bruce Willis amerikai színész az Üveg (Glass) című filmjének bemutatójára érkezik Londonban 2019. január 9-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Will Oliver

Tartsanak távolságot - keményen üzent a lesifotósoknak Bruce Willis felesége

Emma Heming Willis a közösségi médiában szólította meg a paparazzikat.

Azt kérte, ha férjével az utcán találkoznak, tartsanak tőle távolságot, és semmiképp ne kiabáljanak neki oda, hogy fotót készíthessenek - írja a CNN.

Az érzelmekkel teli Instagram-videóban a demenciával diagnosztizált, visszavonult színész felesége arról is beszél, hogy sokat kell még tanulnia a világnak arról, hogyan bánjon tisztelettel a demens emberekkel.

A modell visszaemlékezett arra az esetre, amikor Willis barátaival egy Santa Monica-i kávézóban találkoztak: elmondása szerint

nehéz feladat úgy emberek közé menni egy demens emberrel, hogy az számára is biztonságos és stresszmentes legyen.

"A paparazzikhoz szólok és azokhoz az emberekhez, akik exkluzív videókat akarnak készíteni a férjemről: tartsanak távolságot! Tudom, ez a munkájuk, de mégis. A videósokat ara kérem, ne kiabáljanak a férjemnek, ne kérdezzék tőle így, hogy hogy van, ne próbálják kiáltásokkal felkelteni a figyelmét: ne tegyék, kérem! Hagyjanak neki teret, engedjék, hogy a férjem és az a kísérő, aki aznap vele van, biztonságban juthasson A pontból B pontba" - fogalmazott.

A videót kísérő szövegben tippeket kért azoktól, akik demenciával élő embereket gondoznak, hogyan tudná a legnagyobb biztonságban kalauzolni szerettét, amikor kimozdul.

Emma Hemnig és Bruce Willis 2009-ben házasodtak össze, két lányuk van. A feleség kérése azután született meg, hogy az orvosok megállapították, Willis korábban diagnosztizált afáziája demenciává alakult. Februárban beszéltek erről először, hozzátéve:

most még nincs gyógymód a betegségre,

de remélik, azzal is hozzájárulhatnak az állapot jobb megértéséhez, hogy beszélnek róla.

Az Alzheimer Szövetség szerint a frontotemporális demencia "az agy homloklebenyében vagy halántéklebenyében bekövetkező progresszív idegsejtvesztés által okozott betegségek csoportját jelenti". Ezek az agyterületek általában a személyiséggel, a viselkedéssel és a nyelvvel kapcsolatosak.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:28
×
×
×
×