eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Bruce Willis amerikai színész az Üveg (Glass) című filmjének bemutatójára érkezik Londonban 2019. január 9-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Will Oliver

"Néhány perc" - Rettenetes hír érkezett Bruce Willis állapotáról

A színészóriás már nem olvas, percekre "van képben" arról, ki kicsoda, alig kommunikál. Életkedve pedig teljesen eltűnt.

Ki ne emlékezne a régebb óta fiatalok közül A simlis és a szendében szereplő sármos Bruce Willisre! A sorozat producere, Glenn Gordon Caron a New York Postnak számolt be a demenciával küzdő színészlegenda jelenlegi állapotáról. Mint az RTL.hu kiszúrta, a veterán producer arról beszél, hogy a színész életkedve teljesen eltűnt, pedig szinte senkinek sem volt nagyobb, mint neki. Azt is mondta, tud róla, hogy a színész boldog amiatt, hogy egy streamingplatformon keresztül mindenki hozzáférhet "A simlishez", de hozzátette, ezt már nem tudja szavakkal elmondani.

Glenn Gordon Caron körülbelül havonta látogatja a családot és Bruce Willist, próbál vele beszélgetni.

"Egyszerűen imádott minden reggel felébredni, és megpróbálta a lehető legteljesebb életet élni" - idézte fel.

Szerinte Bruce Willis még felismeri őt, de csak néhány percig tudja, ki, és régi szenvedélyével, az olvasásával is felhagyott.

Bruce Willis 2022 márciusában jelentette be, hogy visszavonul a színészi pályától, miután afáziát diagnosztizáltak nála. A család később bejelentette, frontotemporális demencia alakult ki nála.

Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 14:18
×
×
×
×