eur:
380.81
usd:
353.8
bux:
58669.83
2023. december 9. szombat Natália
Bruce Willis amerikai színész az Üveg (Glass) című filmjének bemutatójára érkezik Londonban 2019. január 9-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Will Oliver

Drámai hírek Bruce Willis állapotáról

Felesége nyilatkozott a demencia világhete alkalmából.

Először adott tévéinterjút Emma Heming Willis azóta, hogy férjét, Bruce Willist februárban frontotemporális demenciával diagnosztizálták. Szerinte „nehéz megmondani”, hogy a 67 éves amerikai színész tisztában van-e az állapotával - írta a Wrap beszámolója alapján a Telex.

Mint mondta, a diagnózis egyszerre áldás és átok is egyben: ettől még nem könnyebb a helyzet, de legalább tudják, mi történik vele.

„Nehéz a diagnosztizált személynek és a családnak is. Ez a mi esetünkben sincs másképp. Igaz, amikor azt mondják, hogy ez egy családi betegség” – mondta Emma Heming Willis a Today c. műsorban.

Willis feleségének oldalán a műsorában ott ült Susan Dickinson is, aki a Frontotemporális Degenerációért Egyesület vezérigazgatója, azért, hogy együtt hívják fel a figyelmet a betegségre a demencia világhetének alkalmából. Dickinson elmagyarázta, hogy a frontotemporális demencia elsősorban az agy beszédkészségéért felelős területét támadja meg, valamint hatással lehet a viselkedésre és a személyiségre is.

Címlapról ajánljuk
Meghalt a világ talán legromantikusabb filmjének főszereplője

Meghalt a világ talán legromantikusabb filmjének főszereplője

1970-ben készült az a dráma, amely világhírűvé tette. A Love Story igazi kasszasiker volt annak idején. Az Amerikai Filmintézet a filmet beválasztotta minden idők 10 legromantikusabb alkotása közé. Ryan O'Neilt ekkor Oscar-díjra és Golden Globe-díjra jelölték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.11. hétfő, 18:00
Bendarzsevszkij Anton
az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója, a posztszovjet térség szakértője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×