eur:
389.74
usd:
365.14
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Pixabay

Koronavírus: gyanús folyamatra panaszkodik egy olasz miniszter

Elfordultak az olasz zöldségektől és gyümölcsöktől egyes külföldi élelmiszer-kereskedő láncok - az olasz agrárminiszter szerint gyanús, hogy az egész csak a spekulációt szolgálja.

Nincs joguk plusz tanúsítványt kérni a külföldi élelmiszer-kiskereskedelmi láncoknak, gyanús, hogy az egész csak a spekulációt szolgálja, zöldséggel-gyümölccsel, illetve csomagolóanyaggal ugyanis nem terjed a koronavírus – számolt be a Teresa Bellanova olasz agrárminiszter által Giuseppe Conte miniszterelnöknek és Roberto Speranza egészségügy-miniszternek címzett leveléről a magyarmezogazdasag.hu.

Az agrárminiszter sérelmezi, hogy ilyen plusz papírokat kérnek egyes kereskedők az olasz termelőktől, erre ugyanis nincs joguk, de szükség sincs,

a zöldségekkel és gyümölcsökkel, valamint azok csomagolásával ugyanis nem terjed a koronavírus.

Szerinte meglehet, hogy csak az árcsökkentésre spekulálnak a külföldi vevők.

Súlyosbítja a helyzetet, hogy bár azonnal szükség lenne egy csomó idénymunkásra, ők is elkerülik Olaszországot a fertőzéstől tartva.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×