eur:
389.4
usd:
363.38
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Nagy növekedés a kereskedelmi ingatlanok piacán

Megugrottak a kereskedelmi ingatlanügyletek az idei első félévben a Jones Lang LaSalle szerint: 74 százalékkal bővültek az egy évvel korábbihoz képest, a befektetési klíma és a gazdasági helyzet javulásának köszönhetően.

Az ügyletek értéke 132 milliárd dollárt tett ki az egy évvel korábbi 76 milliárd dollárral szemben. A nemzetközi ingatlanforgalmazó cég várakozásai szerint az év egészében 275-300 milliárd dollárra bővülhet a piac a tavalyi 209 milliárdról.

A határokon átívelő ügyletek értéke 56,8 milliárd dollárt tett ki az első félévben, a legnagyobb aktivitást Európában észlelték a Jones Lang LaSalle elemzői.

A legnagyobb mozgás az irodapiacon volt, de élénkült a kiskereskedelmi, ipari, és szállodai ingatlanok forgalma is.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×