eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
A Megyeri híd pilonjai a reggeli ködben 2020. november 18-án.
Nyitókép: A Megyeri híd pilonjai. MTI/Mohai Balázs

Az egész országra kiadták a figyelmeztetést, de azért jó hír is van

Kedd estig a Kárpát-medence időjárását továbbra is anticiklon határozza meg, napos és ködös területek egyaránt valószínűek.

Keddre virradó éjszaka várhatóan előbb az ország északi felén (Észak-Dunántúl, Észak-Magyarország) valószínű ismét ködképződés, mely hajnalra, reggelre fokozatosan délebbre is átterjed. Több helyen számíthatunk sűrű ködre, Észak-Magyarországon esetleg zúzmarás köd, ónos szitálás is előfordulhat.

Az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adtak ki a tartós, sűrű köd miatt.

Napközben lassan zsugorodik a köddel borított tájak nagysága és jobb eséllyel a középső országrészben lehet legtovább korlátozott látási viszonyokra számítani. Késő estére kiemelten az ország keleti felén ismét növekszik a ködhajlam.

A Dunántúlon élénkülhet meg az északnyugati szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet

a napos területeken 11 és 17,

a tartósabban, illetve a tartósan borult, ködös tájakon 6 és 10 fok között alakul.

Éjjel, szerda reggel nyugaton helyenként, keleten többfelé számítani lehet rétegfelhőzetre, illetve ködre. Ezek nagy része napközben feloszlik, általában több órára kisüt a nap. Estétől újból terjeszkedhet a köd és rétegfelhőzet. Számottevő csapadék nem valószínű, de elvétve előfordulhat szitálás. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4, a csúcshőmérséklet többnyire 12 és 18 fok között várható, a tartósabban felhős, párás, ködös vidékeken azonban hidegebb marad az idő.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×