eur:
395.11
usd:
364.27
bux:
65634.8
2024. március 19. kedd Bánk, József
Professional studio microphone on blue background with orange audio waveform, Podcasting, broadcasting or recording studio banner
Nyitókép: JuShoot/Getty Images

InfoRádió élőben – az interneten is!

Hallgassa online az ország egyetlen hírrádióját, elő adás és rengeteg podcast egyetlen kattintással.

Az InfoRádió Magyarország első és egyetlen hírrádiója, de nem csak a rádióban hallgatható az adása. Ha a legfrissebb, legfontosabb hírekre kíváncsi, bárhol és bármikor követheti az élő adást, vagy akár belehallgathat az aktuális közéleti, gazdasági vagy sporthírekbe. Ehhez nem kell más, csak internetkapcsolat.

Számítógép

Ha számítógépet használ, akkor itt, az Infostart.hu oldalon az oldal tetején mindössze az Élő adás feliratra kell kattintani, és máris szól az InfoRádió. Amíg nem csukja be az új ablakban felugró lejátszót, a rádió szól, ön pedig közben böngészheti tovább a híreinket is.

Lejjebb görgetve az okosrádió-dobozban szintén egyetlen kattintással elérhető az Élő adás, de itt akár a legfrissebb közlekedési, sport- vagy gazdasági hírek is meghallgathatók, sőt az Aréna-adások hangfelvételei is egy mozdulattal elérhetők.

Mobiltelefon

Ha mobiltelefonon böngészik, akkor ott a kezében az InfoRádió élő adása. A böngészőben az Infostart.hu oldalát megnyitva a képernyő tetején az InfoRádió-feliratra bökve lenyílik egy lista, amelynek a tetején ott az Élő adás, elég egyetlen érintés, és hallgatható a rádió műsora a nap 24 órájában, a világ bármely, internettel ellátott pontján.

Internetrádió

Az InfoRádió nemcsak számítógépen vagy okoseszközön hallgatható online, hanem olyan internetrádión is, amelyet kifejezetten az online sugárzott adások vételére alakítottak ki. Többnyire hasonlít egy rádiókészülékhez, csak nem rádiós frekvencián, hanem interneten sugárzott adások vételére képes.

Nem kell más hozzá, mint internetelérés, csatlakoztatni kell a hálózathoz a készüléket, és elég megkeresni az adások listájában az InfoRádiót, onnantól már hallható is az adás éjjel-nappal. És még a klasszikus rádióhallgatás illúziója is megmarad.

Podcastok

Nemcsak az InfoRádió élő adását érdemes online hallgatni, hanem a különböző magazinműsorok podcastjait is. Ezeket megtalálja itt az Infostarton is, de most már elérhető minden podcast a Spotify-on, az Apple Podcaston és a Google Podcaston is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Mégis hozott egy meglepetést az orosz elnökválasztás?

Mégis hozott egy meglepetést az orosz elnökválasztás?

A 2024-es orosz elnökválasztáson nem történt semmi váratlan, így még az sem meglepő, hogy Vlagyimir Putyin a poszt-szovjet Oroszország legnagyobb választási győzelmét tudhatja magáénak. De a borítékolható eredmény ellenére mit mutatnak a Google számai, mennyire foglalkoztatta Oroszországot és Ukrajnát, valamint a világ többi részét az orosz elnökválasztás, már ami a Google-kereséseket illeti? A Google Trends számaiból kiderült: aránylag nem Oroszországban volt legnagyobb az érdeklődés, azonban nem teljesen váratlan, melyik ország emelkedett ki leginkább.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×