INFORÁDIÓ
2022. május 27. péntek
Hella

inforádió

élő adás

internet

webrádió

online

online rádió

rádióhallgatás

netrádió

Professional studio microphone on blue background with orange audio waveform, Podcasting, broadcasting or recording studio banner

InfoRádió élőben – az interneten is!

Infostart / InfoRádió

Hallgassa online az ország egyetlen hírrádióját, elő adás és rengeteg podcast egyetlen kattintással.

Az InfoRádió Magyarország első és egyetlen hírrádiója, de nem csak a rádióban hallgatható az adása. Ha a legfrissebb, legfontosabb hírekre kíváncsi, bárhol és bármikor követheti az élő adást, vagy akár belehallgathat az aktuális közéleti, gazdasági vagy sporthírekbe. Ehhez nem kell más, csak internetkapcsolat.

Számítógép

Ha számítógépet használ, akkor itt, az Infostart.hu oldalon az oldal tetején mindössze az Élő adás feliratra kell kattintani, és máris szól az InfoRádió. Amíg nem csukja be az új ablakban felugró lejátszót, a rádió szól, ön pedig közben böngészheti tovább a híreinket is.

Lejjebb görgetve az okosrádió-dobozban szintén egyetlen kattintással elérhető az Élő adás, de itt akár a legfrissebb közlekedési, sport- vagy gazdasági hírek is meghallgathatók, sőt az Aréna-adások hangfelvételei is egy mozdulattal elérhetők.

Mobiltelefon

Ha mobiltelefonon böngészik, akkor ott a kezében az InfoRádió élő adása. A böngészőben az Infostart.hu oldalát megnyitva a képernyő tetején az InfoRádió-feliratra bökve lenyílik egy lista, amelynek a tetején ott az Élő adás, elég egyetlen érintés, és hallgatható a rádió műsora a nap 24 órájában, a világ bármely, internettel ellátott pontján.

Internetrádió

Az InfoRádió nemcsak számítógépen vagy okoseszközön hallgatható online, hanem olyan internetrádión is, amelyet kifejezetten az online sugárzott adások vételére alakítottak ki. Többnyire hasonlít egy rádiókészülékhez, csak nem rádiós frekvencián, hanem interneten sugárzott adások vételére képes.

Nem kell más hozzá, mint internetelérés, csatlakoztatni kell a hálózathoz a készüléket, és elég megkeresni az adások listájában az InfoRádiót, onnantól már hallható is az adás éjjel-nappal. És még a klasszikus rádióhallgatás illúziója is megmarad.

Podcastok

Nemcsak az InfoRádió élő adását érdemes online hallgatni, hanem a különböző magazinműsorok podcastjait is. Ezeket megtalálja itt az Infostarton is, de most már elérhető minden podcast a Spotify-on, az Apple Podcaston és a Google Podcaston is.

Nyitókép: JuShoot/Getty Images
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018