eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Hidegfrontot kapunk szombatra, szeles és felhős napunk lesz

A hideg és főleg a fagyok egyelőre nem érkeznek meg térségünkbe, de a szombati hidegfront nagyon szeles és felhős időjárást hoz. Délután láthatjuk egy kicsit a napot...

Szombaton a keleti megyékben gyorsan és jelentősen csökken a felhőzet, ott délután már derült vagy gyengén felhős lesz az ég.

A Dunántúlon azonban délutánig erősen felhős időre lehet számítani, majd ott is szakadozni kezd a felhőzet, és szűnik a csapadék.

A középső országrészben jelentéktelen záporeső még lehet.

Az északnyugati, északi szelet - a délnyugati megyék kivételével - szombat hajnaltól délutánig erős széllökések kísérik, majd gyorsan mérséklődik a légmozgás.

A legalacsonyabb hőmérséklet 6 és 12 fok között alakul, több helyen ez még késő este beáll, majd reggelre enyhül az idő.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton döntően 12 és 17 fok között valószínű, de a délnyugati határ mentén kissé melegebb is lehet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×