eur:
394.12
usd:
370.25
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay

Faggyal indul a nap, de ami utána jön, annak örülhetünk

A Kárpát-medencében anticiklonális hatások érvényesülnek, kedden az ország nagyobb részén napos idő várható, de főként északkeleten tartósabban borult, felhős maradhat az idő.

Főként északkeleten a rétegfelhőzet tartósabban megmaradhat, másutt napos idő várható kevés felhővel, majd késő délutántól, estétől északnyugat felől megnövekszik a fátyolfelhőzet. Számottevő csapadék nem valószínű, de a borult területeken szitálás nem kizárt.

A déli, délkeleti szél az Észak-Dunántúlon megerősödik, Sopron térségében viharos közeli lökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 13 és 16 fok között várható, a tartósan borult részeken ennél kissé hűvösebb idő valószínű.

Szerdán nagyrészt fátyolfelhős idő várható szűrt napsütéssel, de főként északon, északkeleten hajnalban köd képződhet. Csapadék nem lesz. A déli, délnyugati szél megélénkül, a Dunántúlon sok helyütt megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 8 fok között várható, az északkeleti völgyekben néhány fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 21 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×