INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 4. kedd
Dominika, Domonkos

balaton

újév

fürdőzés

szigliget

A befagyott Balaton Siófok-Szabadifürdőnél 2018. március 1-jén.

Legyen akármilyen fagyos az idő, várják a csobbanókat a Balatonnál

Infostart

Szigliget strandja az idei év végén is izgalmas eseményeknek ad helyet. A Balatonba újra karácsonyfát állítanak, amelyet Újév napján hozhat ki a vízből a leggyorsabb fürdőző. Tavaly több mint ötszázan csobbantak.

Az idei évben kilencedik alkalommal állítanak karácsonyfát a Balatonba – nyilatkozott a Veszprém megyei hírportálnak Szigliget polgármestere. December 24-én, délelőtt helyezik el a feldíszített fát, amelyet majd január 1-jén, az Újévi csobbanás alkalmával hoznak ki a résztvevők a habokból.

Balassa Balázs ismertette: december 24-én délelőtt igazi karácsonyi hangulatot varázsolnak a strandra, ahová elsősorban a kisgyermekes családokat várják, mesejátékkal, karácsonyfaállítással és ajándéksorsolással. Január 1-jén pedig azok kapják a főszerepet, „akik elég bátrak, és elég őrültek ahhoz, hogy megmártózzanak a fagy­pont közeli hőmérsékletű vízben”. 12:30-tól egészen 15 óráig folyamatos programokkal, valóságos újévi forgataggal várják a látogatókat, tette hozzá Szigliget vezetője.

A csobbanásra bárki jelentkezhet, de csak azok mártózhatnak meg a jéghideg habokban, akiknek a helyi vizsgálatot követően az orvosok azt engedélyezik.

Nyitókép: MTI Fotó: Mónus Márton – Képünk illusztráció
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018