eur:
392.51
usd:
365.8
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Vitorlás hajók a Balatonon Balatonfürednél a meteorológia nyár első napján, 2018. június 1-jén.
Nyitókép: Mohai Balázs

Most elmondhatja a véleményét a Balaton fejlesztéséről

Egy anonim kitölthető, online kérdőívvel gyűjti a balatoni régió fejlesztésével kapcsolatos lakossági véleményeket, javaslatokat a Balaton Fejlesztési Tanács.

Várja a lakossági észrevételeket és javaslatokat a Balaton Fejlesztési Program felülvizsgálatához a Balaton Fejlesztési Tanács. Összegyűjtésükhöz ingyen kitölthető, anonim kérdőívet állítottak össze.

A szervezet közleménye emlékeztet arra, hogy a 2015-ben elkészített és a kormán által is elfogadott Balaton Fejlesztési Program uniós és hazai forrásból finanszírozandó programjai megvalósulását folyamatosan nyomon követték. A fejlesztési dokumentumok aktualizálásánál azonban nemcsak a térségi szereplők, önkormányzatok, költségvetési szervek, vállalkozások, civil szervezetek jövőbeni fejlesztési igényeit, elképzeléseit, terveit, kívánja megismerni.

A Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) feladata, hogy a régió szereplőivel együtt meghatározza a térség fejlesztési irányait, egy közösen elfogadott fejlesztési program mentén ösztönözze és támogassa a régióban megvalósuló fejlesztéseket, felkarolja az új, innovatív ötleteket, ösztönözze a régió egészére kiterjedő elképzelések megvalósítását.

A szervezők hangsúlyozottan nem csak a Balatoni régióban élők, hanem minden Magyarországon élő véleményét várják. Emellett bíznak benne, hogy a beérkező válaszok hasznos információbázist szolgáltathatnak majd a 2021–2027 közötti fejlesztési időszakra történő felkészüléshez is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×