INFORÁDIÓ 
2021. január 23. szombat
Rajmund, Zelma

alvásszövetség

magyar alvás szövetség

éjszaka

álom

alváshiány

Fontos közölni valója akadt a Magyar Alvás Szövetségnek az éj leple alatt

Infostart
Újabb cikkünk a témában:

Fontos esemény közeleg; az alváskultúra alakításában példamutató tevékenységet végző országnak számít Magyarország.

Minden idők legnagyobb szabású alvásszakmai találkozójára kerül sor a kanadai Vancouverben szeptember 20-25-éig - közölte szerda késő esti közleményében a Magyar Alvás Szövetség.

Több mint 75 ország képviselője fejti ki tudományos álláspontját, adja elő gyakorlati tapasztalatait az alvásgyógyászat területén. Az eseményt szervező alvásorvosok világszövetsége a tanácskozás kapcsán felhívja a figyelmet arra, hogy technológia XXI. századi eszközeinek mindennapi alkalmazása jelentősen befolyásolja az életvitelünket, és annak káros hatásai egyre jelentősebb mértékben érintik az alvásunkat.

Az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen éjszakai nyugodt alvás kérdései túlmutatnak az alvásgyógyászaton, éppen ezért a világszervezet széles körű társadalmi összefogást sürget a témában. Szorgalmazza a kormányok, a szervezetek, az intézmények, a családok és minden alvó ember aktív részvételét az alváskultúra alakításában.

Az ezen a területen példamutató tevékenységet végző országok közül a legjobbakat a világszervezet elismerésben részesíti. Idén közöttük lesz Magyarország is az alváskultúra alakításáért, a World Sleep Day nemzetközi alvásmozgalomban való magas színvonalú részvételéért és a széles körű társadalmi mozgalom szervezéséért.

Nyitókép: pexels.com
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018