eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
alváshiány
Nyitókép: pexels.com

Fontos közölni valója akadt a Magyar Alvás Szövetségnek az éj leple alatt

Fontos esemény közeleg; az alváskultúra alakításában példamutató tevékenységet végző országnak számít Magyarország.

Minden idők legnagyobb szabású alvásszakmai találkozójára kerül sor a kanadai Vancouverben szeptember 20-25-éig - közölte szerda késő esti közleményében a Magyar Alvás Szövetség.

Több mint 75 ország képviselője fejti ki tudományos álláspontját, adja elő gyakorlati tapasztalatait az alvásgyógyászat területén. Az eseményt szervező alvásorvosok világszövetsége a tanácskozás kapcsán felhívja a figyelmet arra, hogy technológia XXI. századi eszközeinek mindennapi alkalmazása jelentősen befolyásolja az életvitelünket, és annak káros hatásai egyre jelentősebb mértékben érintik az alvásunkat.

Az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen éjszakai nyugodt alvás kérdései túlmutatnak az alvásgyógyászaton, éppen ezért a világszervezet széles körű társadalmi összefogást sürget a témában. Szorgalmazza a kormányok, a szervezetek, az intézmények, a családok és minden alvó ember aktív részvételét az alváskultúra alakításában.

Az ezen a területen példamutató tevékenységet végző országok közül a legjobbakat a világszervezet elismerésben részesíti. Idén közöttük lesz Magyarország is az alváskultúra alakításáért, a World Sleep Day nemzetközi alvásmozgalomban való magas színvonalú részvételéért és a széles körű társadalmi mozgalom szervezéséért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×