eur:
392.78
usd:
366.33
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay

Megjött az új Android többfajta készülékre is

Több érdekes dolog is kiderült a Google éves I/O fejlesztői konferenciáján.

Ezek közül az egyik, hogy a Google elkészítette a soron következő Android operációs rendszer, az Android Q (vagy Android 10) harmadik béta-verzióját is, emellett pedig kiadott egy listát, amelyen azok a készülékek szerepelnek, amikre már le lehet tölteni. A dologban a legmeglepőbb az, hogy a Google meglehetősen sok mobilnál tette elérhetővé az Android Q-t: 13 gyártó összesen 21 készülékénél, mások mellett az összes Google-telefonnál (Pixel) megindulhat a telepítés - írta a hvg.hu.

Az alábbi készülékekről van szó:

Asus Zenfone 5z,
Essential Phone,
Huawei Mate 20 Pro,
LG G8 ThinQ,
Nokia 8.1,
OnePlus 6T,
Oppo Reno,
Pixel (az összesre)
Realme 3 Pro,
Sony Xperia XZ3,
Tecno Spark 3 Pro,
vivo X27,
vivo NEX S,
vivo NEX A,
Xiaomi Mi 9,
Xiaomi Mi Mix 3 5G.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×