eur:
368.87
usd:
345.11
bux:
48358.59
2023. június 7. szerda Róbert
Nyitókép: Pixabay

A kevesebb több - erre figyelmeztet a dietetikus

A szakember szerint nem a mennyiséget, hanem a minőséget kellene szem előtt tartani a húsvéti étkezések alatt.

Antal Emese dietetikus az M1 aktuális csatornán arról beszélt, hogy a tradíciókhoz ragaszkodóknak érdemes a sonkák közül a hagyományos parasztsonkát választani, és azt megbízható helyen beszerezni.

A szakember a tojás esetében is hangsúlyozta az élelmiszerbiztonság szem előtt tartását, példaként említette, hogy a főtt tojás hosszabb távon eltartható, fogyasztása biztonságosabb.

A dietetikus javasolta, hogy az emberek használják ki a tavasz előnyeit, fogyasszanak friss zöldségféléket az ünnepi ételekhez. Antal Emese kitért arra, hogy a napi négy-öt étkezést kellene megtartani, ugyanakkor hozzátette, a folyamatosan terített asztal akkor is evésre csábít, ha valaki nem éhes.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Nekimentek a világ legnagyobb kriptotőzsdéinek, a tét nem kicsi

Nekimentek a világ legnagyobb kriptotőzsdéinek, a tét nem kicsi

Elfogyott az amerikai tőzsdefelügyelet türelme, és két nap alatt nekiment a világ legnagyobb kriptotőzsdéjének és a legnagyobb amerikai kriptotőzsdének is. A vádak között szerepel az, hogy a cégek elmossák az amerikai és a külföldi szolgáltatások közötti határokat, több szolgáltatást vonnak össze egyáltalán nem konvencionális módon, összemossák a tőzsdék és az ügyfelek eszközeit, vagy hogy nem regisztrálják be a szolgáltatásaikat az Egyesült Államokban. A kriptotőzsdék elleni mostani támadásoknak azonban van egy központi kérdése, mégpedig az, hogy vajon a kriptoeszközök olyan egyedi termékek, amikre egyedi szabályozásnak kellene vonatkoznia, vagy a már meglévő szabályozást kellene rájuk alkalmazni. Az eseményekre a tőzsdei árfolyamok is nagyot mozdultak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. június 7. 07:25
×
×
×
×