eur:
393.84
usd:
367.77
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Ismét több megyére adtak ki veszélyjelzést

Az ország nyugati felében az ónos eső lehetősége miatt kell a szokásosnál is körültekintőbben közlekedni.

Somogy, Tolna, Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Tolna, Veszprém, Vas, Komárom-Esztergom és Zala megyében gyenge ónos eső várható, míg Békés, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyében további gyenge havazásra, illetve hófúvásra is készülniük kell az utazóknak.

Reggel hatkor az ország középső részére jeleztek ónos esőt, emiatt riasztás van érvényben a következő órákra számos járásban:

Előrejelzés szerdára:

Szerdán délelőttől várhatóan keleten is megszűnik a havazás, a nap további részében helyenként hózáporok, a Dunántúlon és a középső országrészben időszakos havazás (helyenként lepel-5 cm) alakulhat ki. Nagyobb területre kiterjedő hózáporok, időszakos havazás a nap második felében a Dunántúlon valószínűbb - írta az Országos Meteorológiai szolgálat.

Kedden szinte megállás nélkül havazott az ország több megyéjében és a fővárosban is. Sok volt a baleset, és az intenzív havazás miatt Ferihegyen le kellett zárni a Liszt Ferenc repülőtér egyik futópályáját, a rossz látási viszonyok miatt a fel- és a leszállás is akadozott, erről itt írtunk.

A Köpönyeg előrejelzése szerint szerdán szakadozott felhőzet lesz felettünk, amelyből elszórtan alakulhat ki vegyes csapadék. Az ÉNy-i szél megélénkül.

Szerdán napközben +1, +2, csütörtökön 0 fok körüli értékeket mérhetünk.

Pénteken változóan felhős időre van kilátás, pár órás napsütéssel. Esetleg elvétve fordulhat elő hószállingózás, nyugaton havas eső. Reggel -10 és -3, délután -3 és +2 fok között alakulhat a hőmérséklet.

A hétvégén borongós idő valószínű mindkét nap szórványos havazással, havas esővel. Délutánonként fagypont fölé emelkedhet a hőmérséklet.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×