eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Leégett az arca, de nem maradtak hegek

Egy brit iskolásfiú valódi "emberi tűzgolyóvá" változott, amikor egy táborozáson felrobbant arca előtt egy aeroszolos palack. Csodák csodájára azonban nem maradtak arcán nyomai a balesetnek, sőt, teljesen eltűntek a szeplői.

Aiden Kelly borzalmas sérüléseket szerzett, amikor tavaly májusban egy táborozás során egyik társa egy aeroszolos palackot dobott a tűzbe, majd az felrobbant, miközben a fiú a tűz fölé hajolt. A 15 éves srác valódi "emberi tűzgolyóvá" változott: meggyulladt a haja, arcán pedig súlyos égési sérülések keletkeztek.

A baleset után nyolc napot töltött a Salisbury Kórház égési osztályán, ahol morfiumot kapott, hogy elviselje a fájdalmakat. Édesanyja elmondta: néhány seb olyan mély volt fia arcán, hogy azt hitték, örökre megmarad a heg, ráadásul az orráról teljesen leégett a bőr. "Kis idő elteltével azonban az égés egész egyszerűen elkezdett lehámlani. Aiden úgy vedlett, mint egy kígyó" - mesélte a negyvenéves asszony.

Az égési sérülések idővel teljesen begyógyultak, és ma már nem is látszik, hogy korábban megégett az arca. Sőt, Aiden tulajdonképpen jól is járt a balesettel, hiszen eltűntek a szeplői is. "Akár rengeteg sebhellyel is végezhettem volna, ehelyett azonban még a szeplőimtől is megszabadultam" - mondta az angliai Havantban élő fiú, akinek azonban rendszeresen kenegetnie kell arcát, ha napra megy, és bőre sokkal vékonyabb lett az átlagnál.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×