eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Kalapáccsal támadt, majd vonat elé lökött egy embert

Egy doktornőt Angliában a sínek közé lökött egy részeg őrült - elhaladt felette a vonat, de kisebb sérülésekkel megúszta.

Shuet Neong munkából jövet a vonatára várt, amikor egy férfi mögé lépett, aztán váratlanul a sínek közé lökte. A nő beesett a sínek közé, és éppen jött egy vonat, ami azonban centiméterekkel a feje fölött haladt el. A tettes elsétált a helyszínről, mintha mi sem történt volna.

Valakit a vonat alá löktem - ezzel a vallomásával sétált be később egy délkelet-londoni rendőrőrse a tanácsi gondnokként dolgozó David Arnold.

Vallomása szerint nem gondolta volna, hogy képes ilyesmire, és fogalma sincs, miért tette - nem tudta kontrollálni cselekedeteit. A tettes - mielőtt a sínek közé lökte volna a nőt - egész este ivott, és kalapáccsal támadt rá egy utasra az egyik buszjáraton.

A sínek közé lökött 24 éves doktornő a csodával határos módon egy kulcscsonttöréssel és néhány vágással megúszta az esetet. A zavart férfit letartóztatták, és mentális betegséget diagnosztizáltak nála - ennek ellenére a támadás előtt nem kapott semmiféle pszichiátriai kezelést.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: 2025-ben jelentős drágulás jöhet a lakáspiacon

Szakértő: 2025-ben jelentős drágulás jöhet a lakáspiacon

Tovább gyorsíthatja az ingatlanok drágulását az a kormányzati bejelentés, amely szerint jövőre az önkéntes nyugdíjmegtakarításokat adómentesen lakáscélra lehet fordítani. A becslések szerint ez a lehetőség 300 milliárd forint extraforrást hozhat a lakáspiacra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×