eur:
393.47
usd:
354.12
bux:
73239.7
2024. augusztus 23. péntek Bence
Nyitókép: Pixabay

Rendőrségi hajsza a pilisvörösvári gyújtogató ellen

A rendőrség nagy erőkkel keresi Bereczki Richárd Zsigmondot, akit emberölés kísérletével gyanúsítanak.

Mint arról az Infostart is beszámolt, szerdán lángba borult egy árverezés alatt álló ház Pilisvörösváron. Utóbb kiderült, hogy a tüzet szándékos gyujtogatás okozta.

A gyanú szerint a 32 éves férfi augusztus 21-én, hajnalban egy veszekedést követően benzint locsolt élettársára és lakásuk több pontjára, a ház ablakát meggyújtotta, majd egy kannával a kezében elmenekült. Az ingatlanban tartózkodók időben észrevették a tüzet, így épségben kijutottak onnan, azonban a lángok átterjedtek további három házra, amelyek mindegyike lakhatatlanná vált. A rendőrök azt kérik, hogy aki tudja, merre lehet Bereczki Richárd Zsigmond (fotó itt), az haladéktalanul jelezze a 112-es központi segélyhívón.

A Tények úgy tudja, hogy féltékenység áll a vita hátterében, és a férfi valószínűleg az élettársán akart bosszút állni azzal, hogy felgyújtotta a pilisvörösvári házat.

Címlapról ajánljuk

Gellért Gábor: speciális gyakorlatokat is kitaláltak Rasovszky Kristófnak

Nemcsak mentálisan bizonyult a legerősebbnek a nyílt vízi úszók mezőnyében Rasovszky Kristóf, hanem fizikailag is topon volt a párizsi ötkarikás játékokon, ezért lett olimpiai bajnok – mondta az InfoRádióban Gellért Gábor, a szakág szövetségi kapitánya. Meglátása szerint a Szajna vizének minősége nem volt megfelelő, de példákat sorolva illusztrálta, hogy korántsem ismeretlen ez a probléma az úszók számára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.23. péntek, 18:00
Polyánszky Zoltán
a Magyar Sakkszövetség elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×