eur:
390.29
usd:
365.37
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Pixabay

Még a motortérben is több száz doboz csempészcigi aludt

Nem beszélve a bolgár jómadarak kocsijának belső oldalkárpitjáról.

Több mint ezer doboz, zárjegy nélküli cigarettát találtak két bolgár sofőr járművében - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn.

A közlemény szerint egyikük az ülések szivacsaiba és az autó oldalkárpitjaiba dugott el különféle márkájú dohánytermékeket: a járművet 700 doboz bolgár cigarettával "tömte ki".

Pár órával később egy újabb bolgár gépkocsivezető próbált átjutni a pénzügyőri ellenőrzésen: a sofőr a motorteret és az akkumulátortartó rekeszt használta 420 doboz cigaretta rejtekhelyéül.

A pénzügyőrök az 1120 doboz adózatlan dohányterméket lefoglalták és jövedéki törvénysértések miatt indítottak eljárást - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Megszállták a minisztérium emberei az egészségügyet, durva bírságolás indult

Megszállták a minisztérium emberei az egészségügyet, durva bírságolás indult

A magyarországi egészségügyi intézményekben az állam külön csapatokat küldött ellenőrzésre, hogy vizsgálják a dolgozók és a betegek jelenlétét. Az információk szerint azonban nem csak komoly szabálytalanságokért osztogattak büntetéseket, hanem banálisabb esetekben is. Az ellenőrzések április utolsó napjaiban kezdődtek el, bejelentés nélkül jelentek meg az ellenőrök az állami kórházakban. A kórházakban gyakorlatilag razziáznak az ellenőrök, belépéskor a portán elkérik a bejelentkezéseket, majd egyesével ellenőrzik a kórházi osztályok munkáját – számolt be a hvg.hu.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×