eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
fotó: az ügyészség videója
Nyitókép: az ügyészség videója

Rendőr és családja verte a szomszédot - videó

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség vádiratot nyújtott be a Debreceni Járásbírósághoz egy rendőr, annak családtagjai és szomszédai közötti csoportos garázdaság bűntette miatt indult ügyben - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.

A közlemény szerint egy szolgálaton kívüli rendőr egy Hajdú-Bihar vármegyei településen vendégeskedett nővérénél, ahol vitába keveredett a szomszédos ingatlanban lakó férfival.

A vita során

a rendőr arcon köpte a szomszéd férfit,

majd elkapta a nyakát és a földre teperte.

A földön fekvő sértettet ekkor már nem csak a rendőr bántalmazta, bekapcsolódott a dulakodásba a rendőr felesége és nővére is. A rendőr folyamatosan szorította a férfi nyakát, nővére a szomszéd kezét húzta, aki a pulóveréből kibújva tudott csak szabadulni a fogásból. Ezalatt a rendőr felesége többször megrúgta a férfit - tették hozzá.

A rendőr nővére és a sértett felesége között is szóváltás alakult ki, amelynek során a rendőr nővére meglökte a sértett feleségét, aki az őt meglökő nőt fejen ütötte és felé rúgott.

A dulakodásnak az vetett véget, hogy a szomszédok és ismerősök szét tudták választani az elkövetőket.

Az esetről videofelvétel is készült, ide kattintva nézheti meg.

Az ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a négy elkövetővel szemben - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×